Last news in Fakti

6 Декември, 2017 14:57 900 0

Петричев: За Лудогорец напрежението е здравословно

  • петричев-
  • лудогорец-
  • напрежение-
  • хофенхайм-
  • лига европа

"Имаме играчи, които могат да се противопоставят на водещ отбор в Бундеслигата", допълни шефът

Лудогорец потегли към Германия, където в четвъртък от 20:00 часа гостува на Хофенхайм в последен мач от групите на Лига Европа. На заминаване говори изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев, докато Димитър Димитров-Херо отказа да застане пред медиите.

„Ние вече победихме Хофенхайм в Разград. Имаме играчи, които могат да се противопоставят на водещ отбор в Бундеслигата. Напрежение е нормално да има, но любителите на статистиката знаят, че ние играем по-слабо, когато няма напрежение. За нас напрежението е здравословно. Предстои ни серия трудни мачове - сега с Хофенхайм, след това гостуване на Пирин за първенство и на ЦСКА за Купата на България“, каза накратко Петричев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА