5 Януари, 2018 01:00 1 898 0

Коя е най-голямата слабост на Меси?

  • меси-
  • барселона-
  • дузпи-
  • тренировки-
  • слабост

"Трябва да тренирам повече дузпи", заяви самият аржентинец

Нито един професионалист не е перфектен, дори самият Лионел Меси. Това призна сам петкратният носител на „Златната топка”. 30-годишната аржентинска звезда на Барселона разкри коя е най-голямата слабост в играта му.

„Искам да бъда перфектен, но все още има някои неща в играта, в които трябва да се подобрявам, за да достигна възможно най-високото ниво”, споделя Меси пред сръбското издание Blic и допълва в кой компонент се чувства най-слаб на терена: „Дузпите, трябва да ги тренирам по-често”.

Статистиката подкрепя неговото изказване. От четири дузпи за първенство през настоящия сезон Меси е пропуснал две. Дори неговият общ баланс е далеч от убедителен. Общо 100 пъти е шутирал Меси от бялата точка, пропускайки 22 от тези дузпи. Все пак от 17 мача в Примера дивисион аржентинецът се е разписвал в 15 от тях.

„Вкъщи говорим малко за футбол. Трябва нещо особено да се случи в Барселона или Аржентина, за да говорим по време на ядене за футбол. Понякога си мечтая за разходка с моето семейство, без да ме спират фенове на всяка крачка”, хвърля поглед Меси и върху личния си живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА