5 Януари, 2018 18:55 1 638 4

Кралев за базите на ЦСКА: Всичко бе ясно и прозрачно

  • кралев-
  • бази-
  • цска-
  • прозрачност-
  • конкурс

Министърът написа съобщение в социалните мрежи

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира ситуацията с базите на ЦСКА и стадион "Българска армия", като пусна съобщение в социалната мрежа "Фейсбук". Кралев написа, че всичко е било ясно и прозрачно, като целта, която е имала министерството е била, да разчитат на някой, който ще прави инвестиции в базите.

"Добре започнахме годината в Министерството на младежта и спорта. Днес присъствах на подписването на договора за наем на ст. "Българска армия" и спортно-тренировъчна база "Панчарево" между изпълнителните директори на ПФК ЦСКА-София ЕАД Трифон Попов и на "Сердика спортни имоти" ЕАД Мариана Петрова. На събитието, което се състоя в "Музея на спорта" в сградата на националния стадион, присъстваха и легендите на ЦСКА, които са и част от ръководството на отбора - Димитър Пенев, Пламен Марков и Джони Велинов.

Надявам се по този начин да решим дългогодишен проблем. Нашето желание беше да намерим сериозен партньор, на когото да разчитаме да направи инвестиции в базите. Конкурсът, който проведохме беше ясен и прозрачен. Горд съм, че спазвайки законите, запазихме и обществения, и държавния интерес, и успяхме да зарадваме феновете ЦСКА", написа Красен Кралев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    2 0 Отговор
    Състезание с един кон? Евала Министре, как го измисли! Или те други отговарят за тази работа?

    Коментиран от #4

  • 2 someone

    1 0 Отговор
    прозрачна корупция беше всичко, конкурс с вашия аркадаш Ганчев,който за 10 години трябва да инвестира упомрачителната сума от 1 милион, смешки пълни.
  • 3 Ads

    1 0 Отговор
    Повече от ясно...
  • 4 Лост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    Е как да го измисли? Ти в коя държава живееш, как се правят обществените поръчки на ГРОБ? Ми те всички са състезание с един кон, в най-лошия случай два коня на един собственик.