11 Януари, 2018 15:58 1 472 1

Левски на път да изпусне Прохазка

  • прохазка-
  • спартак търнава-
  • левски-
  • трансфер

Родният клуб на словака се опитва да си го върне

Левски е на път да изтърве един от любимците на феновете. Родният отбор на Роман Прохазка - Спартак (Търнава) опитва да си върне универсалния боец на „сините“, пише „Меридиан Мач“.

Както е известно, договорът на словака на „Герена“ изтича в края на сезона, а все още текат преговори по преподписването му. Към днешна дата Роман, който през последните години се превърна в един от основните любимци на „синята" агитка, може да преговаря и с други клубове, защото остават по-малко от 6 месеца от контракта му с Левски.

На „Герена" дори се говори, че Прохазка стяга жилище в Търнава. Родният отбор на словака в момента е начело в местното първенство и със сигурност ще играе в евротурнирите.

Още трима футболисти на Левски могат да си тръгнат през лятото като свободни агенти. Става дума за капитана Божидар Митрев, откритието Васил Панайотов и защитника Димитър Пиргов. Последният със сигурност няма да играе повече за Левски, но „сините" правят опити да задържат Митрев и Панайотов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вълчан

    1 0 Отговор
    Ръковдството на Левски трябва да е много тъпо че си позволиха да чакат до последно за разговори.Човекът си преговаря със други и нищо чудно да останат със пръст във уста...