Last news in Fakti

13 Януари, 2018 11:42 2 058 3

Георги Дерменджиев пое казахстански клуб

  • ордабаси-
  • лудогорец-
  • дерменджиев-
  • треньор

Бившият наставник на Лудогорец застана начело на Ордабаси

Георги Дерменджиев пое казахстански клуб - 1
Снимка: БТА

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев бе представен официално като наставник на казахстанския Ордабаси (Шимкент). Това ще бъде първата работа на специалиста в чужбина.

“Най-важното е да се трудите здраво както на тренировките, така и извън терена. Ще си поставим високи цели и в първенството, и в евротурнирите. Ако бъдете съвестни и изпълнявате изискванията на треньорския щаб, нещата ще се получат”, обясни пред играчите Дерменджиев. В тима е и българският нападател Преслав Йорданов.

През миналия сезон Ордабаси остана на трето място в крайното класиране след Астана и Кайрат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    3 0 Отговор
    Сега ще се докаже . Няма лъжа няма измама . Пенев стана тренер номер едно на готов отбор .Вуцата бе поставил началото . /казах им да са борят и да си бият / Херо в Литекс отне славата на Ферарио Спасов без да се отрича че е новатор в тази област и образован в тази област .. Нека фактите говорят .
  • 2 Фен

    3 0 Отговор
    Желая успех на нашият треньор в Казахстан! Там ни обичат, като ни смятат за исторически роднини! И техните вождове са се наричали ханове! Там е свещената планина Тангра! На казахски език - Тенгри!
  • 3 Коко

    1 0 Отговор
    Жоро е добър треньор. ГРЕШКА е че Домусчиев и компания си мислят че разбират от футбол.Херо започва тотално да затъва и няма много да го траят.Но УСПЕХ И НА ДАВАМАТА.