Last news in Fakti

15 Януари, 2012 11:42 918 0

Надал разкритикува Федерер

  • надал-
  • федерер-
  • тенис-
  • проблеми
Надал разкритикува Федерер - 1
Снимка: tennisperspective.com

Рафаел Надал си позволи да критикува остро големия си конкурент на корта Роджър Федерер. Двамата имат епични битки в съперничеството си, но винаги са демонстрирали приятелски отношения и уважение един към друг. Испанецът обаче разкритикува сериозно своя колега след като разкри, че е изключително разочарован от пасивността на Федерер относно проблемите на тениса.

Повечето топсъстезатели се оплакват от натоварената програма, но швейцарецът отказва да коментира темата. Носителят на рекордните 16 титли от “Големия Шлем” е президент на "Съвета на тенисистите", а Надал - вицепрезидент. На пресконференция преди започващото утре Открито първенство на Австралия Роджър заяви, че няма да бъде говорител не недоволните състезатели, защото това му се е отразявало в негативен план в миналото.

“Роджър предпочита да не казва нищо, да говори само хубави неща. "Всичко е добре и изглеждам като джентълмен" си казва той, а в същото време гледа как останалите вършат работата вместо него. Той обича АТР тура, както и аз. Тенисът е в много по-добро състояние от много други спортове, но това не означава, че няма някои неща, които да не могат да се променят”, заяви Надал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА