Last news in Fakti

17 Януари, 2012 12:14 819 0

Федерер: Всичко е наред между мен и Надал

  • федерер-
  • надал-
  • тенис-
  • атp

Роджър Федерер заяви пред медиите, че няма проблем в отношенията му с Рафаел Надал. Както е известно, испанецът обвини световния номер 3, който е и президент на Съвета на играчите в ATP, че не защитава интересите на тенисистите, за да не повлияе на репутацията си на джентълмен.

"Не може винаги да сме на едно мнение за всичко, каза Федерер. - До този момент реално не сме имали каквито и да е разногласия. До момента даже Рафа използваше думите "Съгласен съм с това, което Роджър реши". Надал вече е по-зрял и има по-категорично мнение, което според мен е чудесно. Наистина между нас няма проблем", допълни 30-годишният швейцарец.

От своя страна, испанецът, който е втори в ранглистата, се извини за това, че е изразил публично несъгласието си с Федерер. Надал обаче не се отметна от думите си. "Може би сгреших с това, че изразих позицията си пред медиите. Тези неща трябва да остават между самите нас, в съблекалнята. Винаги съм се разбирал чудесно с Роджър и вярвам, че все още е така. Просто двамата имаме различни виждания по някои въпроси за организацията на тура. Това е всичко", коментира 25-годишният тенисист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА