19 Януари, 2018 16:24 1 996 0

Пеле колабира, сложиха му системи

  • пеле-
  • системи-
  • преумора-
  • колапс

Причина за срива е преумора

Краля на футбола Пеле колабира заради преумора и бе принуден да отмени отдавна планирано пътуване до Лондон този уикенд, съобщиха от Асоциацията на журналистите, пишещи за футбол.

Асоциацията трябваше да даде вечеря в чест на Пеле в неделя, но срещата се отменя заради здравословното състояние на 77-годишната футболна легенда.

"Рано сутринта в четвъртък Пеле колабира и бе откаран в болница в Бразилия за серия от обстойни медицински прегледи, които са показали силна преумора. Пеле е на системи и лекарите следят неговото възстановяване. За радост няма съмнения за сериозно заболяване, а става дума само за преумора", се казва в изявление на Асоциацията на футболните журналисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА