Last news in Fakti

18 Април, 2018 09:28 855 2

Григор Димитров започна с победа на клей

  • димитров-
  • победа-
  • ербер-
  • клей

Българският тенисист победи трудно Пиер-Юг Ербер

Григор Димитров започна с победа сезона на клей. Българинът надделя във втори кръг на Мастърс в Монте Карло над французина Пиер-Юг Ербер с 3:6, 6:2, 6:4 след близо два часа игра.

Григор започна трудно мача, допусна два пробива, което доведе и до загуба на първия сет. След него обаче хасковлията се съвзе и с четири последователни спечелени гейма взе сета. В решителната част двубоя бе равностоен. Григор допусна един пробив, но успя да пробие два пъти своя опонент и да спечели сета, а с това и мача.

В трети кръг на Мастърса в Монте Карло Димитров ще се изправи срещу победителя от мача между Алберт Рамос и Филип Колшрайбер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волгин

    2 5 Отговор
    Палячо
  • 2 Именно

    2 0 Отговор
    Победата хубу, ама трябва да се стяга - не може да подарява по 3 пробива на мач и да се надява да бие ... не и с/у сериозни противници