Last news in Fakti

18 Април, 2018 10:25 1 961 1

Изрязаха тумор от мозъка на Барикело

  • барикело-
  • формула 1-
  • инсулт-
  • рак-
  • мозък-
  • операция

Легендата претърпя инсулт и тогава е открито раковото образувание в главата му

Легендата на Формула 1 Рубенс Барикело се е подложил на успешна операция, при която от мозъка му е бил изрязан тумор. 45-годишният бразилец през януари е претърпял инсулт и при негово лечение е открито раковото образувание в главата му, пише "Блиц".

„Вземах душ, когато почувствах силна болка в главата. Отидох в болницата и ми направиха няколко прегледа. Така откриха малък тумор на мозъка. Подложих се на операцията след състезание на „Интерлагос“. Трябваше да предприема тази стъпка, въпреки че образуванието беше доброкачествено, но със сигурност щеше да расте, а не исках да чувствам някакъв дискомфорт.“

„Ако трябва да го оценя по десетобалната система, главоболието беше осем или девет. Толкова силна. Лежах на пода на банята и не исках да будя никого, но болката беше много голяма. Отидох в спалнята и събудих съпругата ми Силвана. Тогава започна да ми прилошава и разбрах, че положението е за болница“, обяви бразилецът.

„Една вена се беше запушила и надула, запълнена с кръв. Когато ме изписваха от болницата, лекарите казаха, че при такава ситуация само 14% от хората се оправят напълно. Мнозина не успяват, а доста умират. Според тях съм имал късмет“, разкри Барикело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    0 1 Отговор
    Никога не е бил голям пилот, но пък е достоен за уважение. Не знам само що за човек, при това състезател би се съгласил да бъде боксова круша, било то в един такъв отбор като Ферари. Никога няма да забравя, когато на едно състезание в Монца, след като се беше върнал Шими Скиорчев и караше Мерцедес, Барикело се опита да го изпревари на старт-финалната права и педеругата го избута извън пистата, като малко остана да го размаже в бетонната стена на боксовете. Битката беше за 7-8 място. Просто още едно доказателство, че Скиорчето напълно си заслужава инцидента в Алпите! Желая му на Рубенс пълно възстановяване!