19 Април, 2018 01:00 1 590 1

Френска легенда нападна Неймар

  • дюгари-
  • псж-
  • бразилия-
  • забавление-
  • титла-
  • неймар

"Как може съотборниците му да печелят титлата, а той да се забавлява в Бразилия?", попита Кристоф Дюгари

Голямата звезда на ПСЖ Неймар се възстановява в родната си Бразилия след претърпяна операция на десния крак, но не прояви интерес дори да гледа съотборниците си при убедителната им победа със 7:1 срещу Монако в неделя вечер. След този мач парижани си осигуриха шампионската титла, а една от легендите на френския футбол Кристоф Дюгари разкритикува бразилеца.

Световният и европейски шампион с „петлите” се ядоса от това, че вместо да празнува титлата със съотборниците си, Неймар се похвали в социалните мрежи как играе покер и билярд с приятели, пише "Блиц".

„Как може Неймар да не е тук със съотборниците си, когато се решава титлата? Те му дадоха ролята на лидер, а той дори не е тук, за да сподели радостта от триумфа. По този начин той се изплюва върху клуба. Това е недопустимо. Ако все още беше в Барселона, нямаше да си го позволи. Ако аз бях в ПСЖ в момента, щях да съм бесен“, коментира Дюгари.

„Не мога да понасям подобни футболисти, които се интересуват единствено от себе си, защото само отборният дух носи победи. А хората продължават да вярват, че ПСЖ може да спечели Шампионската лига с подобно поведение!“, допълни бившият френски национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    6 0 Отговор
    Много си прав