Last news in Fakti

24 Април, 2018 12:02 1 856 1

Макгрегър се завърна... и показа среден пръст

  • макгрегър-
  • среден пръст-
  • фотографи-
  • ваканция-
  • съд

Жестът бе насочен към фотографите, които чакаха звездата на UFC в Дъблин

Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър размаха среден пръст на фотографите, които го чакаха на летището в Дъблин в малките часове на деня в петък. Ирландецът се прибра от ваканция на Карибите заедно с приятелката си Дии Девлин и сина си Конър Джуниър.

Конър, който се прибира в родината си за първи път след ареста в Ню Йорк за нападението срещу автобуса с отбора на Хабиб Нурмагомедов пред състезание от календара UFC, не разговаря с представителите на медиите, а беше директно откаран от личен шофьор до дома си, пише "Sportal".

29-годишният Макгрегър беше пуснат под гаранция от 50 000 долара и ще трябва да се върне в Ню Йорк на 14 юни, за когато е насрочено съдебно заседание по три обвинения.

Ден след завръщането си в Ирландия, Макгрегър беше заснет да си приказва необезпокоявано с приятели от детинство в родния Кръмлин, като беше седнал небрежно на капака на лъскавото си возило.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 2 Отговор
    Сега ние българите какво трябва да правим ? Да му събираме помищи или да го "отсвирим" ? Дайте ни "напътствия" !!!