5 Февруари, 2012 00:22 888 0

Реал (М) не сгреши и срещу Хетафе

  • реал мадрид-
  • хетафе-
  • "ла лига"-
  • барса-
  • серхио рамос

Кралският клуб запази лидерството си пред Барса след успех с 1:0

Реал (М) не сгреши и срещу Хетафе - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на Реал ( Мадрид) не допусна изненади и се наложи като гост с минималното 1:0 над съгражданите от Хетафе в мач от 22-рия кръг на испанската Примера дивисион.

Единственият гол в срещата реализира Серхио Рамос в 18-та минута. Защитникът засече центриране от ъглов удар с глава и се разписа за победата на отбора си.

С тази победа "лос бланкос" имат в актива си 16 победи от последните си 17 мача в "Ла Лига" (загубиха само от Барселона) и цели 10 точки пред преследвачите от Барса.

"Каталунците" са с мач по-малко - те играят по-късно днес срещу Реал (Сосиедад). Мачът е на "Камп Ноу" и е с начален час 23:00 ч..


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА