Last news in Fakti

10 Май, 2018 16:00 1 338 0

Арсенал си хареса треньора на Ювентус

  • ювентус-
  • арсенал-
  • алегри-
  • арсен венгер-
  • треньор

Лондончани искат наставника на италианския шампион

Арсенал си хареса треньора на Ювентус - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е номер едно в списъка с имена на Арсенал за следващ треньор. „Топчиите“ след края на сезона няма да бъдат водени от Арсен Венгер, който бе наставник на тима дълги години.

Според британското издание „Мирър“ лондончани искат да привлекат италианския специалист, с когото Ювентус доминира на Апенините.

Арсенал са разглеждали и опцията за Луис Енрике, бившият треньор на Барселона, но той иска прекалено висока заплата. Все още не е ясно дали Алегри ще води „бианконерите“ и през следващата година.

Той посочи, че след края на този сезон ще проведе разговор с ръководството на Юве. Алегри на няколко пъти подчерта, че се чувства повече от щастлив в Торино. Ако реши да напусне обаче, Англия ще е желаната от него дестинация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА