Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 10:14 732 0

Moраеш иска да играе за България

  • цска-
  • мораеш-
  • пенев-
  • българия-
  • румъния-
  • стяуа-
  • бекали-
  • европа
Moраеш иска да играе за България - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораеш несъмненено е сред най-класните чужденци в "А" група. 24-годишният бразилец пропусна повечето мачове от есенния дял на шампионата, но когато най-после беше картотекиран, бързо демонстрира класата си. От него се очаква да е лидерът на "червените" по пътя към титлата и Мораеш осъзнава голямата отговорност. Наскоро се заговори, че по настояване на Любослав Пенев голаджията ще се сдобие с български паспорт, за да може да играе за националния отбор. Ето и какво заяви по темата самият Мораеш след вчерашната контрола между ЦСКА и Динамо (Букурещ).

"Вярно е, че има вариант да взема българско гражданство. Не съм много запознат с процедурата и с всички стъпки, които трябва да се следват, но съм съгласен да играя за България", каза нападателят пред румънски журналисти.

Често ме питат бих ли се върнал в Румъния. Вашата страна ми липсва и създадох доста приятелства там, но сега съм в ЦСКА - отбор, който по нищо не отстъпва на Стяуа. Уважавам "стелистите", но слуховете за трансфер вече ми омръзнаха. В България се чувствам отлично. Естествено, надявам се след време да премина в клуб от Западна Европа", заяви Мораеш, който отдавна е трансферна цел на боса на Стяуа Джиджи Бекали.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА