Last news in Fakti

14 Юли, 2018 05:13 2 124 1

Фекир иска трансфер в Ливърпул

  • фекир-
  • ръковоство-
  • преговори-
  • ливърпул-
  • лион-
  • трансфер

Френският национал убедил шефовете си в Лион да започнат нови преговори с "мърсисайдци"

Звездата на Лион Набил Фекир е заявил ясно пред клубното ръководство, че все още иска да премине в Ливърпул и е убедил президентът Жан-Мишел Олас да поднови преговорите с мърсисайдци. Според "Мирър" Фекир, който по всяка вероятност ще запише минути на финала на Световното първенство срещу Хърватия, се е срещнал два пъти с Олас по време на Мондиала, като втората от тези срещи е била след полуфинала срещу Белгия.

По думите на президента именно той е прекратил разговорите с Ливърпул, въпреки че двата клуба се бяха споразумели за трансфер на стойност 53 милиона паунда. Олас обаче се е ядосал от факта, че мърсисайдци много са се забавили с финализирането на сделката. Истината според "Мирър" е, че от "Анфийлд" са се разколебали заради проблеми с коляното на Фекир, които са се появили по време на прегледите и са били потвърдени, след като е било потърсено второ мнение от специалист.

Английското издание твърди, че Ливърпул няма да се завърне за преговори при същите условия, но до трансфер може да се стигне, ако Олас промени някои условия и намали трансферната сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чалма тв

    0 2 Отговор
    пореден талибанин с името Набил, много е тъпа шега, ако действително така се казва, впрочем и при нас има Кабил,Забил,Злобил,Миндил