Last news in Fakti

22 Февруари, 2012 13:43 767 0

Интер подготвя смяната на Раниери, кандидатите се увеличават

  • клаудио раниери-
  • балтер дзенга-
  • луиш фиго-
  • интер-
  • олимпик (марсилия)-
  • апенините-
  • гуардиола
Интер подготвя смяната на Раниери, кандидатите се увеличават - 1
Снимка: Клаудио Раниери, ЕПА/БГНЕС

Италианският специалист Валтер Дзенга, който в момента е начело тима от ОАЕ Ал Насър, също е сред кандидатите за треньорския пост в Интер. Бившият вратар е легендарна фигура от историята на "нерадзурите", като той пази под рамката на миланския гранд цели 12 години.

Както е известно, в момента пари под краката на сегашния наставник на Интер Клаудио Раниери, за когото загуба тази вечер от Олимпик Марсилия в Шампионската лига ще значи край на престоя му на "Сан Сиро". Най-сериозен фаворит за негов наследник е Луиш Фиго, но се споменават още имената на Джосеп Гуардиола, Лучано Спалети и дори това на Андре Вилаш-Боаш.

Дзенга винаги е изразявал признателността си към Интер. Бившият италиански национал е роден в Милано и от дете е тифозо на "черно-сините". Досега той води два тима от Апенините - Катаня и Палермо, а преди това записа успехи начело на грандовете от Балканите Стяуа и Цървена звезда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА