Last news in Fakti

23 Февруари, 2012 12:32 813 0

Манчини прости на Тевес - връща го в състава

  • манчини-
  • тевес-
  • манчестър сити-
  • порто-
  • лига европа
Манчини прости на Тевес - връща го в състава - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини разкри, че вече е приел извиненията на Карлос Тевес който ще се завърне в състава на "гражданите". Италианецът е готов да разчита на нападателя веднага след като той си върне оптималната игрова форма.

"Проверих изявлението на Тевес и утре ще говоря с него. Приемам неговите извинения. Още веднага след случката в Мюнхен аз му казах, че това е всичко, което искам от него. Сега той отново може да играе за Манчестър Сити. Мисля, че той ще трябва да навакса с тренировките, но след две-три седмици ще бъде готов", заяви Манчини.

Специалистът спосели и мнението си за разгровния успех с 4:0 над Порто в реванша от 1/16 финала в Лига Европа.

"Изиграхме много добър мач. Наясно бяхме, че няма да ни бъде лесно, защото Порто е много силен отбор. Резултатът 4:0 лъже за реалното съотношение на силите в мача. За нас обаче е важно, че победиме и се класираме напред в туринра", заяви Манчини.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА