Last news in Fakti

7 Август, 2018 15:48 2 762 0

В Дания май отписаха ЦСКА

  • дания-
  • цска

Датските медии забравиха за мача на ЦСКА срещу техния представител в Лига Европа ФК Копенхаген. Голяма част от местните медии обръщат повече внимание на евентуалната среща с бившия нападател на "белите" Андреас Корнелиус, отколкото на това, че преди това трябва да отстранят "армейците", а след това и Аталанта над Апоел Хайфа.

"Голямата цел пред Копенхаген е влизане в груповата фаза на Лига Европа. Вече стана ясно, че те ще срещнат ЦСКА София в третия кръг, а евентуален съперник в плейофа ще им бъде Аталанта, който е с бившия футболист на "белите" Андреас Корнелиус в състава си. Другият вариант пък е Апоел Хайфа. Копенхаген бе единственият датски отбор при тегленето на жребия за плейофа от Лига Европа, което можеше да им отреди по-лек съперник там", гласят голяма част от медийните публикации в Дания.

ЦСКА и ФК Копенхагенще се срещнат в третия кръг на Лига Европа в четвъртък (9 август) от 20:45 часа на стадион "Васил Левски". Реваншът в Дания е седмица по-късно в 19:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА