24 Февруари, 2012 12:52 895 2

Пенев: Засега Бербатов отпада

  • пенев-
  • бербатов-
  • българия-
  • национален отбор-
  • унгария
Пенев: Засега Бербатов отпада - 1
Снимка: БГНЕС

"Димитър Бербатов ми каза, че засега не е подготвен да играе за националния отбор, така че ситуацията около него за момента не се променя", каза националният селекционер на България Любослав Пенев, предаде БГНЕС. "Да, разговарях с Бербатов, но се разбрахме да се чуем пак. Вратата за него остава отворена, той просто каза, че за момента не е подготвен да играе за националния тим", добави Пенев по повод на евентуално завръщане в тима на нападателя на Манчестър Юнайтед.

Наставникът се срещна с медиите преди контролата с Унгария през следващата седмица. "Искам да вземем позитивен резултата от мача с Унгария, това означава само едно - победа. Не очаквайте обаче светкавични резултати, ще действаме бавно стъпка по стъпка преди първия ни официален мач през септември. За никого вратата на националния отбор не е затворена. Искам обаче по-опитните да помогнат на малките", каза още Пенев.

Селекционерът заяви още: "Трябват ми и ще търся сериозни и отговорни момчета, за да може да постигнем добри резултати. Футболисти, които се влагат във всяка една тренировка и всеки мач", допълни Пенев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мадуран

    0 0 Отговор
    Веднага го прехвърлям в другия крачол.На момента.
  • 2 scuby

    0 0 Отговор
    Ние все стъпка по стъпка го караме от няколко години :(