16 Август, 2018 01:00 2 348 2

Уест Хям изхарчи 100 милиона, но пак е на дъното

  • уест хям-
  • пелегрини-
  • пари-
  • трансфери-
  • купуване-
  • загуба-
  • фенове

Феновете на "чуковете" са бесни на ръководството

Уест Хям Юнайтед похарчи около 100 милиона паунда за нови футболисти с новия си мениджър Мануел Пелегрини. „Чуковете” привлякоха цял отбор, 10 нови попълнения - Фелипе Андерсон (Лацио, Ит, 38 млн.), Иса Диоп (Тулуза, Фр, 25 млн.), Андрий Ярмоленко (Борусия Дортмунд, Гер, 20 млн.), Лукаш Фабиански (Суонзи, 8 млн.), Лукас Перес (Арсенал, 5 млн.), Фабиан Балбуена (Коринтианс, 4 млн.), Раян Фредерикс (Фулъм, св. тр.), Джак Уилшър (Арсенал, св. тр.), Шанде Силва (Витория Гимараеш, 1,5 млн.), Карлос Санчес (Фиорентина, Ит, необ.).

Тимът обаче се представи трагично на старта във Висшата лига, губейки катастрофално с 0:4 от Ливърпул. Тежкото поражение предизвика много гневни коментари на феновете из социалните мрежи. Мнозина от тях са убедени, че е рано за крайни оценки. Те обаче още по-категорично добавят, че не може да пръснеш толкова пари за селекция и да се представиш повече от зле. Макар и на „Анфийлд” срещу изключително силния състав на Ливърпул.

„Нормално е да загубиш, но чак с такъв резултат. И то с безлична игра. Дано не повторим случая с Евертън от миналия сезон. Тогава „карамелите” похарчиха горе-долу толкова пари, а в крайна сметка нищо не направиха”, притесняват се привържениците на Уест Хям.

Миналата година техният тим се спаси от изпадане, финиширайки на 13-ата позиция във Висшата лига. През лятото бе поставена голяма цел – влизане не само в топ 10, но и в топ 6, даващо право на участие в евротурнирите.

„Наистина е нужно време, за да се сработи отборът. Но ако в следващите двубои не започне прогресът, значи ще я караме постарому. Пелегрини, който направи преди време Манчестър Сити шампион и е бил начело на клуб като Реал (Мадрид), е длъжен да оправдае огромната сума за футболисти”, добавят феновете.

В събота Уест Хям приема Борнемут във втория си шампионатен мач за сезона. Следва гостуване на Арсенал и домакинство на Уулвърхямптън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан ибн Sky Sports

    3 3 Отговор
    Защо не купиха Бербо за нападател И СТОИЧКОВ за спортен директор , за да може НА ПРАВО да фалират !!!! да не се мъчат цял сезон ГОРКИЧКИТЕ !!!
  • 2 шефа

    6 0 Отговор
    А бе вземете Вили ВУЦОВ свинската глава големия разбирач той ще ви оправи