21 Август, 2018 12:03 6 941 4

Футболист се обеси на рождения си ден

  • футболист-
  • обесване-
  • самоубийство-
  • любов

Чешкият футболист Томаш Валеш се самоубил заради нещастна любов

Поредна трагедия със самоубийство разтърси чешкия футбол. 21-годишният Томаш Валеш от Върхлаби се обеси навръх рождения си ден, обявиха местните медии.

Фаталната случка е станала в петък. В същия ден Валеш играе за тима си при победа с 2:0 над Хоржице в мач от регионалното първенство на Храдец Кралове. След това организира парти за рождения си ден и там вместо подарък неговата приятелка заявява, че го напуска. На следващата сутрин Томаш Валеш е намерен обесен в дома си в Хостине.

Това е поредното самоубийство в чешкия футбол. Преди това на живота си посегнаха бившият национал Франтишек Райторал и игралия за Левски Давид Бистрон. Само преди три месеца бившият чешки национал Павел Пергъл се обеси в дома си в германския град Магдебург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kkkk

    15 0 Отговор
    Тая любов колко хора е погубила....
  • 2 ПНСД

    10 1 Отговор
    Рускини, Украинки, Чешкини, Полякини и подобните им...
    Да не са ти в къщата... Е*еш и бягаш...
  • 3 Гост

    12 0 Отговор
    В Чехия май е на мода да се бесиш а....хаха
    Що се косят тия момчета за некви сливи, дето днеска си отиват утре пак идват.
    Нали са от школата на братушките, трябваше да знаят че братската любов е най-силна и к*рвите са просто за удоволствие в тоя живот.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.