Last news in Fakti

30 Август, 2018 10:02 2 153 1

Цървена звезда в Шампионска лига след луд мач

  • цървена звезда-
  • рб залцбург-
  • изравняване-
  • плейоф-
  • шампионска лига

Залцбург водеше с 2:0 до 65-ата минута, но после сърбите изравниха за 60 секунди

Сръбският първенец Цървена звезда се класира за груповата фаза на Шампионската лига, след като достигна до равенство 2:2 като гост на РБ Залцбург и след 0:0 в първия двубой е краен победител.

Нищо не предвещаваше крах за домакините до 65-ата минута. РБ Залцбург бе по-добрият отбор на терена и поведе с 2:0 с две попадения на Дабур в последната минута на първото полувреме и началото на второто от дузпа.

Сръбският тим обаче стори немислимото и то само за минута. В 65-ата минута Бен Набухан засече с глава в опразнената врата, а веднага след подновяването на играта Дегенек също с глава от метър направи 2:2 за кеф на над 10 000 сърби по трибуните, които бяха изпаднали в делириум.

До края на мача РБ Залцбург опита всичко, но не успя да стигне до гол, с който да се класира за груповата фаза на най-комерсиалния турнир.

След края на мача полуделите от радост фенове на "звездашите" нахлуха на терена, за да празнуват със своите любимци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бенц

    2 0 Отговор
    Респект