2 Септември, 2018 16:11 1 793 8

Нешка Робева се оттегля от художествената гимнастика

  • нешка робева-
  • художествена гимнастика-
  • оттегля

Легендата на българската художествена гимнастика - Нешка Робева, публикува съобщение във Фейсбук страницата си, в което обяви, че е напуснала поста треньор на немския ансамбъл заради препоръка на лекарите след влошеното ѝ здравословно състояние.

„Радвам се, че най-после болничните ми свършиха и ще мога да бъда по-често с вас. Макар и във Фейсбук. Преди месец и половина успоредно с болничния лист, подадох и оставката си, като треньор на немския национален отбор - ансамбъл. Направих го по няколко причини. На първо място, защото здравето ми се влоши и лекарите препоръчаха да избягвам всякакви вълнения. По-този повод няма да мога да наблюдавам пряко Световното първенство. На второ, след като нямаше да мога да работя, мисля, че морално беше да освободя поста, за да могат да наемат друг треньор. И на трето, защото мисля, че им дадох всичко, което бях в състояние да дам, а те, убедена съм, са поели толкова, колкото са били способни да поемат“, написа Робева и допълни, че прави това съобщение, за да избегне всякакви спекулации по въпроса.

„На тези, които проявяват по-силно любопитство, каква е диагнозата и с какво е свързана, няма да крия и откровено ще заявя - със старостта. Забравих - и стреса. Може би...“, посочи още тя.

Не пропусна да подходи към ситуацията и с чувство за хумор:

„На тези, които се тревожат за здравето ми, ще кажа: Не се притеснявайте, Черен гологан не се губи“.

„Е, приятели, ще бъда колкото - толкова, колкото е казал Началникът отгоре. Приятни събота и неделя. След час ще бъда в градината с доматите и ще бъда много, много радостна...“, написа още легендата на българската художествена гимнастика - Нешка Робева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенционер

    8 8 Отговор
    Отдавна трябваше да го направи.
  • 2 Guðmundsson

    8 19 Отговор
    Дъртата куманоидна бабичка отдавна трябваше да влезе в затвора доброволно!
    Няма проблем чака я ада!
  • 3 ГосТ

    17 2 Отговор
    Много по голям професионалист (по точно истински професионалист) от простата, нахална и напориста илияна раева. Показателен е и успеха и като хореограф.
  • 4 Негър Скиор

    7 17 Отговор
    Не е христианско да имаш идоли. А при Нешка, зависта и алчноста вървят ръка за ръка. Руснаците да си я прибират в Санаториума и толкова. Никойн няма д аплаче за нея. Комунистите, нямат род и родина. Имат само Интернационален дълг и ще продадат майките си за пари.
  • 5 Guðmundsson

    4 12 Отговор
    На куманоид кара истинското и име е ГРЕШКА робефа! Тъпо бабе.
  • 6 Кумчо Вълчо

    7 2 Отговор
    Защо ли само плювалниците пишат????????????????????
  • 7 ААА

    10 0 Отговор
    До коментар 1-2-4-5 , който е един и същ (не бих го оприличил на човек) Нешка Робева , освен голям шампион , родолюбец и Човек, дълги години изправяше залите на крака , по всички места на планетата. Донесла е златни медали на България , повече от теглото ти ( умишлено не използвам учтивата форма на обръщение) в килограми. С какво си известен ти , освен с това, да отделяш екскременти и да ги мажеш . Къде е тя , и къде си ти - във всяко едно отношение?
  • 8 Секретарка

    3 10 Отговор
    ТЯ СИ ИЗБРА ! Вместо хората да я запомнят като успешен тренер. сега ще я запомнят като ЧЕРВЕН БОКЛУК ! Като верна на БКП изпълняваше всякакви поръчки .за да държат народа в мизерия и зависимост. Последното партийно поръчение - да се съюзи с Барека и да отклонят гласове на изборите !