Last news in Fakti

3 Септември, 2018 15:03 1 991 0

Мъри Стоилов спря първенството в Казахстан

  • стоилов-
  • пауза-
  • първенство-
  • подготовка-
  • лига на нациите

Националният селекционер на страната поиска почивка за играчите

Казахстан спря първенството си по желание на националния селекционер Станимир Стоилов. Мъри поискал играчите му, които са главно от местни клубове, да бъдат по-свежи преди началото на Лигата на нациите и помолил да се удължи шампионатът с една седмица и всички приели. Това позволило на Стоилов да проведе и по-дълъг лагер преди първия си двубой от новия турнир, след като повечето отбори имат само два или три дни за подготовка.

Първенството на Казахстан е в решителната си трета фаза, като в нея се определят шампионът и изпадащите отбори. В момента по-интересно е в дъното на таблицата, защото „Астана", където бе наставник Стоилов, продължава да води в класирането. В дъното Димитър Димитров-Херо води неистова битка с Николай Костов за спасение. Стойчо Младенов е малко пред двамата в класирането и засега е спокоен за мястото си в елита, но също е близо до застрашените.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА