3 Септември, 2018 16:52 1 251 3

Стоянович: Не искам играчи от интернет

  • стоянович-
  • левски-
  • играчи-
  • селекция-
  • кадри-
  • интернет

"Искам играчи на 2-3 позиции, не само на една", заяви наставникът на Левски

Доста натоварена седмица очакват в Левски. Причината е, че трансферният прозорец в България затваря на 6 септември, а "сините" очакват нови играчи в следващите дни. Не е изключено и да бъдат преотстъпени някои от по-младите таланти на клуба.

"Разполагаме с много играчи - 26 полеви. Но ситуацията е такава, че на някои позиции имам недостиг на футболисти, а на други излишък. Ще видим какво ще правим с тези, които са ни екстра. Искам играчи на 2-3 позиции, не само на една. Но във всеки случай е по-добре да продължим с този състав до декември, отколкото да вземем някого и да допуснем грешка. Не желая да се купува играч само по кадри в интернет. Искам да познавам футболиста, когото ще вземем - да съм наясно с характера му, да проведа разговори с негови бивши треньори, да знам каква му е историята. И едва след това да мога да кажа: "Ето, този е добър за Левски, а другият не става", коментира старши треньорът на отбора Славиша Стоянович, цитиран от "Тема спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    2 2 Отговор
    Абе бастун ако взимаш футболисти от България и Сърбия всичко това може да се уреди ама вие взимате от Африка и Южна Америка и им плащате 10-торно че и отгоре.

    Коментиран от #2

  • 2 Бастун си ти

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Бастун си ти, този треньор е като Петрович. С 2 играчи и 9 леваци е на 1во място. Ами ако той си направи селекцията?

    Коментиран от #3

  • 3 ГМО продукт

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бастун си ти":

    Да незабравяме,че тези играчи бяха 18 преди година без да се познават и кой ги направи това което са в момента...А именно Роси които имал проблем с общуването.