5 Септември, 2018 17:58 1 184 3

Стоянович: В Левски не летим в небесата

  • левски-
  • самочувствие-
  • гранд-
  • оферти-
  • лудогорец-
  • цска-
  • стоянович

Наставникът на "сините" заяви, че е предпочел българския тим пред два други отбора

Треньорът на Левски Славиша Стоянович даде интервю за словенския сайт siol.net. В него той потвърди, че е отхвърлил две оферти, за да поеме „сините“. Според него еуфорията в момента е забранена за играчите на тима, които трябва да повярват в неговите виждания за играта.

"Бях близо до договор с клуб от Северна Европа. Оставаше да уточним последните детайли, когато ми се обади мениджър от България. Представи ми офертата на Левски и тя ми хареса. Бързо се договорихме, буквално за два дни. Говорих и с президента на клуба и той ми обясни визията си. След това нямах никакви съмнения. Не искам да коментирам името на клуба, с който бях близо до договор. Те разбраха моето решение. Интересното е, че малко преди да подпиша с Левски, получих и още едно интригуващо предложение, но вече се бях разбрал с президента на Левски и реших да спазя думата си", обясни Стоянович.

"Направихме добър старт. Спечелихме пет поредни победи. Беше доста трудно. Но мислим мач за мач. Шампионатът едва сега започва. Най-важното е играчите да повярват във вижданията ми и начина ми на работа и да следват указанията. Все още сме в началото и предстои много работа. Предстоят ни и големите дербита с ЦСКА и Лудогорец. От много време съм във футбола, така че не летя в облаците. Еуфорията е забранена. В последния ни мач победихме Берое. Имаше много публика. Атмосферата беше страхотна", добави треньорът на Левски.

"В България има доста добри отбори. Шампионът Лудогорец има 12 бразилци, ЦСКА също има много чужденци и национали. Битката за титлата ще бъде тежка, ще караме стъпка по стъпка. Като във всеки първи сезон на ново място е трудно и изискващо, защото трябва да организираш нещата, да поставиш нови основи и да въведеш нова философия, но пък от друга страна съм доволен от условията в София. Свиквам бързо, защото футболът много прилича на този в Белград, а и езикова бариера почти няма, защото разбирам много от българския", коментира Славиша Стоянович.

"Левски е абсолютен гранд и това може да бъде видяно на всяка крачка в България. Отборът има много привърженици, които са изключително ентусиазирани. Доста си прилича с Цървена звезда. Още повече, че феновете поддържат добри връзки със Звезда. Те знаят, че съм бил треньор там, а това че съм спечелил и титлата, значи много за тях. Габриел Обертан е най-голямата звезда в Левски и може би в целия български клубен футбол. Неговата биография е феноменална. Бившите му клубове казват всичко. Той се чувства добре в отбора", завърши 48-годишният специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Кумчо Вълчо

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пепеляшка":

    Защо бе клета Пепеляшке не дойдеш да те оноди Бай ти Вълчо, а се занимаваш с тема,която не ти е работа,а и доста чужда?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.