1 Март, 2012 11:04 1 180 0

Бербатов и Рууни ще учат богаташки деца на футбол

  • бербатов-
  • ернандес-
  • рууни-
  • оае-
  • манчестър юнайтед
Бербатов и Рууни ще учат богаташки деца на футбол - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Димитър Бербатов ще влезе в ролята на учител на богаташки деца. Българинът, Уейн Рууни и Хавиер Ернандес ще проведат серия уроци с таланти от Обединените арабски емирства. Малките футболисти ще гостуват на "Олд Трафорд" през май. Те тренират във футболното училище на Манчестър Юнайтед в Абу Даби. От клуба обявиха, че Бербо, Рууни и Чичарито ще водят упражненията, тъй като са голмайсторите на отбора.

ОАЕ е най-заможната страна през XXI век. Емирствата Абу Даби и Дубай са най-бързо развиващите се, а едноименните градове се превърнаха в чудеса на строителството и архитектурата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА