Last news in Fakti

3 Март, 2012 15:15 644 0

Фъргюсън: Скоулс може да играе още 1 сезон

  • скоулс-
  • фъргюсън-
  • манчестър юнайтед-
  • норич-
  • гигс
Фъргюсън: Скоулс може да играе още 1 сезон - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ветеранът Пол Скоулс може да изиграе още един сезон за Манчестър Юнайтед, смята наставникът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън.

Бившият английски национал се отказа от футбола в края на миналия сезон, но пък през януари изненадващо се завърна в редиците на тима си. Халфът вкара първия гол за Юнайтед при трудната победа с 2:1 над Норич, а самият Фъргюсън е много доволен от игрите на 37-годишния играч и не вижда причини Скоулс да не играе и през следващата кампания.

"Не съм говорил с Пол за бъдещето му, но предвид формата му, мисля, че може да играе и следващия сезон. През миналата му казах, че ще трябва да ми даде от 25 до 30 мача и това не му беше достатъчно. Но мисля, че сега ще погледне по друг начин на нещата", сподели шотландецът.

"Той знаеше, че може да се върне, след като тренираше с резервите, на които бе наставник. Дойде при мен и каза, че е направил грешка. Доказателствата, че е бил прав, са налице. Формата му е фантастична", добави Фърги.

Райън Гигс пък е нещо съвсем различно за наставника на Юнайтед. Според него, рекордите на уелсеца никога няма да бъдат подобрени. "Той е по-напред от всички с тези 900 мача. Не мисля, че в днешни времена някой може да направи това за един клуб", завърши Фъргюсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА