3 Март, 2012 16:15 899 1

Андре Вияш-Боаш: Никога няма да напусна

  • вияш-боаш-
  • челси-
  • абрамович
Андре Вияш-Боаш: Никога няма да напусна - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Мениджърът на Челси Андре Вияш-Боаш заяви, че остава напълно отдаден на „сините” от Западен Лондон и няма намерение да си подава оставката. Португалският специалист призна проваления сезон и дори допусна, че това би му коствало работата на „Стамфорд Бридж”.
 
„Никога не бих си подал оставката, никога няма да се предам. Това не е част от моето възпитание”, отбеляза Вияш-Боаш.
 
Запитан дали заслужава да избегне уволнение при тези обстоятелства, той каза: „Трябва да попитате собственика. Само той може да каже дали така е редно да се чертае бъдещето или не. Абрамович досега уволняваше всеки мениджър, който не успяваше да спечели трофей през сезона. Провалът да печелиш някакви трофеи в клуб като този не е достатъчно”, смята Вияш-Боаш.
 
„Това е нещо, което не можем да приемем и затова трябва да поемем отговорност за това, управлението, със сигурност. Миналата година това се случи след двоен успех. Ако това отново се случи тази година, трябва да вникнем по-дълбоко върху допуснатите грешки. Има някои неща, които трябва да се избегнат.” заяви мениджърът на Челси.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 янко

    0 0 Отговор
    Крайно време е Абрамович да промени целия отбор. Превърнаха се в феодални старци...