29 Септември, 2018 13:26 1 138 0

Зидан искал да напусне Реал по-рано

  • зидан-
  • напускане-
  • реал мадрид-
  • купа на краля

Френският специалист бил съкрушен от отпадането за Купата на Краля

Написалият златни страници и като треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан е поискал да напусне "Сантиаго Бернабеу" още в самото начало на февруари. Това разкрива вестник "Марка" в съботното си издание.

Французинът бил съкрушен след отпадането от Леганес за Купата на Краля и отишъл при президента Флорентино Перес с оставката си. Босът и дясната му ръка Хосе Анхел Санчес обаче успели да го разубедят тогава.

Зидан обявил, че не се чувства достатъчно силен вече да държи съблекалнята и да ръководи отбора. Шефовете обаче успели да го навият да продължи кампанията, която в крайна сметка се увенча с трети пореден трофей в Шампионската лига за "белите" и специалиста.

След този триумф обаче той вече бил категоричен, че няма силите и енергията да води отбора, защото бил изтощен в максимална степен. От деня на напускането си името му е спрягано за къде ли не, но Зидан предпочита да се отдаде на ваканция със семейството си и за последно беше с него в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА