Last news in Fakti

6 Март, 2012 16:41 697 1

"Висенте Калдерон" приема финала за Купата на Краля

  • висенте калдерон-
  • мадрид-
  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • атлетик билбао

Домът на Атлетико Мадрид "Висенте Калдерон" ще бъде арена на финала за Купата на Краля в тазгодишното издание на турнира.

Това реши Кралската испанска футболна федерация след гласуване днес. Храмът на "дюшекчиите" събра 22 гласа срещу 14 за севилския "Ла Картуха". Датата на финала между Барселона и Атлетик Билбао също беше официално обявена - 25 май.

На заседанието днес нямаше представител на каталунския клуб, след като "синьо-червените" бойкотираха събранието. От "Камп Ноу" са възмутени от решението на Съдийската комисия да сезира Дисциплинарният комитет заради изказването на Жерард Пике по адрес на рефера Веласко Карбайо.

Любопитното е, че от федерацията се спряха на столичен стадион, тъй като това ще засили възможността за конфронтации. На финала между баски и каталунци преди две години във Валенсия химнът на Испания беше силно освиркан от феновете на двата отбора. Очаква се подобно нещо да се


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.