2 Октомври, 2018 17:57 1 970 1

Левски забрави да се разплати с бивш играч

  • мулдер-
  • съд-
  • присъда-
  • левски-
  • дължима сума

Дъстли Мулдер не получи 39 000 евро, които му се полагат

Покрай дербито с ЦСКА от Левски са изпуснали важен срок. Клубът трябваше да плати до края на септември парите, които дължи на Дъстли Мулдер. Холандецът осъди “сините” и на последна инстанция в Лозана през септември, откъдето обявиха, че той трябва да получи 39 000 евро и 5% лихва към тях в срок от 30 дни, пише "Меридиан Мач". От "Герена" обаче не са предприели навременни мерки, за да решат този въпрос и сега ще трябва да търсят бързо споразумение с бившия си футболист.

Мулдер първо удари “сините” във ФИФА, а след това и в Спортния арбитражен съд в Швейцария, след като от “Герена” решиха да обжалват претенциите му.

Холандецът изкара близо 4 години в Левски, където дойде през лятото на 2010-а. Мулдер обаче стана излишен през 2014 година, когато бе предприета мащабна чистка през лятото. За последно той носи синята фланелка в мача с Лацио за 100-годишнината на клуба.

През миналата година Мулдер сложи край на кариерата си, въпреки че бе спряган за завръщане на “Герена”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 258

    2 0 Отговор
    у трета лига веднага