19 Октомври, 2018 15:31 1 661 4

Венци Стефанов отписа Левски за титлата

  • стефанов-
  • титла-
  • левски-
  • цска-
  • ел маестро-
  • славия-
  • лудогорец

"Ел Маестро не става за ЦСКА", разсъждава босът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е категоричен, че Левски няма как да стане шампион през този сезон. Босът на „белите” разкритикува и треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, като според него той не е подходящият човек са този пост на "Армията". Стефанов разкри в интервю за "Канал 3", че отново е предложил новият Национален стадион да бъде изграден на мястото на стадион "Славия".

„Това, че напоследък с мен и с публиката на Левски се случват някакви неща, това е единствено заради отвратителната проява на хора от привържениците. А за Левски моите уважения. Ако не беше Георги Петков, те щяха да гледат Шампионска лига през крив макарон.

Делио Роси ще остави дълбока следа в българския футбол заради недоразумението. Левски няма да стане шампион през този сезон, докато има определен кръг от хора, които не искат Гриша Ганчев да бъде собственик на ЦСКА.

Досега няма нещо, с което да се е захванал Ганчев и да не го е изкарал до край. Публиката го припозна още веднага, а там където е сърцето на публиката, там е и истината. Ел Маестро не мисля, че е човекът за ЦСКА, на който му трябва г-н Някой, който да знае как да кара влака. Клубът трябва да има друго треньорско управление“, каза Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски във А окръжна

    4 5 Отговор
    Прав е Бате Венци Луефски отпадат тая год. от Елита!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ел МАЕСТРО

    3 0 Отговор
    Венцеслав - някой виждал ли го е на живо? Само глупости дрънка. И злобее срещу Левски. Не го разбирам, вместо да си гледа неговият отбор, който по мое мнение за нищо не става. А и само се подмазва на Ганчев. Не пропуска случай да го направи. Такива подлизурковци съсипват БГ футбола.
  • 4 Ботушчето на сапун

    3 0 Отговор
    Бат Венци е ял от напиканото говеждо месо от USA и се е чалнал леко. Сега като са на десето място евреите в класирането нищо чудно да изпадне Слабия от групата на елита и да отидат при Цска 1948 във Б група. Тогава ще запее друга песен.