Last news in Fakti

4 Ноември, 2018 09:19 1 358 0

Барса обърна предпоследния в уникална драма

  • барселона-
  • драма-
  • победа

Каталунците изоставаха в резултата до 87-ата минута

Барселона спечели доста трудно с 3:2 гостуването си на предпоследния Райо Валекано в мач от 11-ия кръг на Примера дивисион, информира Блиц. Каталунците, които и в този двубой трябваше да се справят без контузената си звезда Лионел Меси, изоставаха в резултата с 1:2 до 87-ата минута. С късни попадения на Усман Дембеле (в 87-ата минута) и Луис Суарес (в 90-ата) шампионите съумяха да постигнат обрата и да се разминат с голяма издънка. След победата Барселона събра 24 точки и води с 4 на преследвачите Атлетико (Мадрид) и Алавес. Райо е в дъното, заемайки 19-ата позиция с едва 6 точки в актива си.

Мачът в Мадрид стартира отлично за Барселона, след като в 11-ата минута Луис Суарес откри резултата. Както е известно, именно уругвайкият нападател се превърна в герой и в Ел Класико преди седмица, когато изригна с хеттрик при боя с 5:1 над Реал (Мадрид).

В 35-ата минута Райо Валекано изравни чрез Хосе Посо, а в 57-ата изненадващо домакините стигнаха до обрата над далеч по-класния си съперник. Точен за 2:1 беше Алваро. В заключителните минути обаче каталунците се развихриха и оставиха съперника с празни ръце. В 87-ата минута Пике свали топката с глава за Дембеле, който направи 2:2. Съотборниците на Меси се възползваха от стъписването в редиците на Райо и стигнаха до победата. В 90-ата минута Луис Суарес се измъкна от отбраната на домакините и отблизо засече подаване на Серхи Роберто - 2:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА