21 Ноември, 2018 01:00 1 929 0

Барселона не отрече, че може да си върне Неймар

  • барселона-
  • слухове-
  • трансфер-
  • псж-
  • завръщане-
  • неймар

"Ако Неймар е на пазара, защо да не се замислим?" попита спортният директор на каталунците

Спортният директор на Барселона Пеп Сегура отказа да отпише бъдещо завръщане на Неймар в тима, въпреки начина, по който бразилецът напусна в посока Пари Сен Жермен през миналата година. Тогава каталунците не искаха да продадат играча, но френският клуб плати неговата откупна клауза в размер на 222 млн. евро и той избра да се присъедини към парижани.

“В професионалната сфера всички играчи, които са на пазара, могат да пристигнат, ако покриват нуждите ни. В момента Неймар не е на пазара. Ако някой ден се появи такава възможност, има ли човек, който да вярва, че клуб като Барса няма да я обмисли? Това важи за Неймар и всеки друг. Класата на играча е аспект, който трябва да се вземе под внимание в момента на истината. Не бива да забравяме обидата, която Неймар ни нанесе като клуб. Но ако вярваме, че въпреки това ни е нужен, ще го вземем. Накрая, важно е и финансовата част да пасне”, коментира Сегура пред “Ла Вангуардия”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА