Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 15:27 1 615 1

Оливер Кан става президент на Байерн?

  • кан-
  • хьонес-
  • байерн мюнхен-
  • президент

Легендата е фаворит да наследи Ули Хьонес на поста

Легендата на Байерн Оливер Кан е фаворит да наследи Ули Хьонес като президент на баварците, твърди "Билд". Хьонес намекна, че ще напусне поста, като трябва да вземе решение преди общото събрание на клуба, което ще се проведе на 30 ноември.

49-годишният Кан прекара по-голяма част от кариерата си в Байерн, като изигра 632 мача в рамките на 14 години. Бившият вратар е в отлични отношения с Хьонес и често провеждат разговори за бъдещето на клуба. Голяма част от ръководството на баварците е уверено, че именно Кан е точният човек да ръководи гранда.

Лотар Матеус също заяви, че Кан трябва да бъде фактор в клуба. Неговото предложение бе Оливер да стане втори човек в Байерн, а сегашният вицепрезидент Карл-Хайнц Румениге да стане президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бичето

    1 0 Отговор
    През това време нашата перучка врътна два гюбека !!
    Алколсун на майка ти ...