Last news in Fakti

6 Декември, 2018 14:57 1 211 1

Ботев обмисля да привлече Божидар Митрев

  • левски-
  • ботев пловдив-
  • трансфер-
  • шанс-
  • митрев

Пловдичани са готови да дадат шанс на вратаря на Левски

Ръководството на Ботев Пловдив обмисля привличането на Божидар Митрев през януарски трансферен прозорец, твърди "Тема спорт".

"Жълто-черните" почти сигурно ще се разделят с титулярния си вратар Даниел Кайзер, който е желан от Лудогорец, и именно заради това вече търсят вариант за негов заместник.

Стражът на Левски обаче не изживява най-добрата си година на "Герена" и е напълно вероятно "сините" да се съгласят на раздяла догодина. Ако се стигне до такава сделка, в Пловдив Митрев ще си партнира на терена с други бивши играчи на Левски - Антонио Вутов, Димитър Пиргов, Лъчезар Балтанов и Стивън Петков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    0 0 Отговор
    Голяма загуба за Левски. Да си направи равносметка колко гола са негови за цялата му кариера в отбора и колко са на брои по-слабите вратари играли в Левски в историята му.