Last news in Fakti

27 Март, 2012 13:15 906 1

Неймар: Мога да бъда номер 1 и без да играя в Европа

  • неймар-
  • европа-
  • номер 1
Неймар: Мога да бъда номер 1 и без да играя в Европа - 1
Снимка: Неймар, ЕПА/БГНЕС

Обещаващата суперзвезда на бразилския футбол Неймар коментира трансферните спекулации, изпращащи го в европейски клуб още от лятото на тази година.

Нападателят обяви, че не е фикс идея преминаването му в клуб от Стария континент и допълни, че и като играч на Сантос може да се развива технически и тактически.

По-рано бившава звезда на Бразилия Роналдо и настоящият селекционер на кариоките Ману Менезес препоръчаха на Неймар да заиграе в Европа час по скоро.

"Знам, че те ми желаят доброто, но решението ще го взема аз, заедно със семейството си. мога да работя и тук. Опитът и уменията идват с времето", коментира Неймар.

"Прогресът ми в последните 3 години е очевиден. Постоянно работя над себе си, усъвършенствам майсторството си, а всичко това е в Бразилия, а не в Европа", заяви уверен Неймар пред Глобо.

"По мое мнение, не мисля да сменям клуба. Успехът мога да го постигна и в Сантос", завърши нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    2 0 Отговор
    ами да си рита там, ще е известен за 150 мил.Бразилци, ако премине в някой гранд ще го знае целия свят. Дърпа се, за да надуе цената. Няма случай някой да е избягал от милионите и славата.