27 Март, 2012 12:39 818 0

Абрамович иска Блан да поеме Челси

  • ромам абрамович-
  • лоран блан-
  • "стамфорд бридж"-
  • челси-
  • франция
Абрамович иска Блан да поеме Челси - 1
Снимка: Лоран Блан, ЕПА/БГНЕС

Селекционерът на Франция Лоран Блан е получил предложение от собственика на Челси Роман Абрамович да поеме отбора от новия сезон, съобщава вестник "Le Parisien". Босът на лондончани е готов да плаща по един милион евро на месец, за да убеди французина да пристигне на "Стамфорд Бридж".

Договорът на Блан с "петлите" изтича след края на Евро 2012 и след това специалистът ще бъде свободен да започне работа на друго място.

Според изданието, вариант за Блан след лятото е и треньорският пост на Интер, а също така има вероятност и за удължаване на ангажимента с националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА