Last news in Fakti

27 Март, 2012 20:16 898 0

Гигс мечтае за 1000 мача с екипа на Юнайтед

  • райън гигс-
  • гигс-
  • манчестър юнайтед-
  • 1000 мача-
  • висшата лига-
  • "олд трафорд"
Гигс мечтае за 1000 мача с екипа на Юнайтед - 1
Снимка: Райън Гигс, ЕПА/БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс постави пред себе си нова цел. 

Уелсецът ще опита да изиграе невероятните 1000 мача с екипа на "червените дяволи". 38-годишният полузащитникът вече има 904 двубоя за 19-кратните шампиони на Англия и е най-успешният футболист в историята на Висшата лига.

Въпреки това ветеранът на английския шампион продължава да гледа напред и да мечтае за още мачове и успехи с тима от "Олд Трафорд".

"Страхотно е да имам 900 мача за Манчестър Юнайтед, това е нещо наистина специално. Но не гледам прекалено много напред в бъдещето. Опитвам се да се наслаждавам на момента и винаги да давам всичко от себе си. Дали ще имам още 10 мача, или 100, всичко ще бъде страхотно за мен", коментира Гигс.

"Целта ми бе да изиграя само един мач с екипа на първия отбор на Манчестър Юнайтед. Но след това ставаш алчен. Искаш да си винаги в отбора, след това да вкарваш головете, след това да вдигаш трофеите. Всички тези неща са ми се случвали, аз съм на 38 години и все още изживявам детската си мечта", завършва емоционално интервю за "Гадзета дело спорт" Гигс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА