Last news in Fakti

21 Декември, 2018 16:01 1 945 2

Велизар Димитров: Десподов има всичко!

  • димитров-
  • неделев-
  • цска-
  • футболист на годината-
  • трансфер-
  • подкрепа

Бившият играч на ЦСКА подкрепи таланта за Футболист на годината

Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров заяви, че Кирил Десподов трябва да е Футболист на годината. Бившият футболист на "червените" беше категоричен:

"Не е нужно дори да се замисляш. Победата безспорно е за Десподов с оглед на неговото представяне. Тошко Неделев също направи добър сезон, чест и адмирации и към Гошо Петков, че прави чудеса на тази възраст. Но Десподов беше най-постоянният и разполага с качества, каквито другите нямат - скорост, дрибъл, самочувствие, удар... Той притежава всичко, което е необходимо на един съвременен футболист. А и има още много накъде да расте. Като отиде в чужбина, там се работи по съвсем различен начин и доста по-бързо можеш да си качиш още повече нивото. Всеки футболист се стреми да покорява европейски и световни върхове и моментът на Десподов дойде. Предстои му огромно бъдеще, ако продължава в същия дух. Аз смятам, че лятото ще е времето за негов трансфер. Годинките минават бързо и докато се обърнеш, може да се окаже, че вече си навършил 25-26", каза бившият футболист.

"Вальо Антов се представя прекрасно на тази възраст. Много рядко сме виждали не само в България, но и въобще по света някой млад като Антов да играе с такава лекота и увереност. Това се дължи на факта, че Вальо много правилно разбира какви са качествата му. Той знае, че може да се справи, а освен това е и много добро и интелигентно момче", добави Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    3 0 Отговор
    Има и корава бъдеща тъща , която може да му купи и стадион и отбор.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.