Last news in Fakti

27 Декември, 2018 13:01 1 624 6

Стойчо Младенов събира Десподов и Неделев в Казахстан?

  • неделев-
  • десподов-
  • кайсар-
  • младенов-
  • дует

Българският наставник на Кайсар иска звездите на Първа лига

Едно от най-реномираните издания в Казахстан Vest.kz разпространи любопитната новина, че тимът на Кайсар желае да привлече на всяка цена в редиците си двете български суперзвезди на Първа Лига Кирил Десподов и Тодор Неделев. Както е известно, начело на отбора е Стойчо Младенов.

Мераците на ЦСКА могат да се охладят, ако тимът на българския специалист надделее в битката за подписа на двамата. Припомняме, че "червените" искат да се подсили с Неделев в състава си и така той да заигра с Кирил Десподов.

Тимът на родния специалист завърши в подножието на евротурнирите, но през следващата кампания ще се цели много по-високо, като за целта има драстично увеличение на бюджета и ще се търсят качествени футболисти. И дуетът Неделев-Десподов е приковал вниманието на казахите.

И все пак такава сделка изглежда доста трудно постижима, като се има предвид огромния интерес към двамата и от други страни. Десподов е спряган за преминаване в западноевропейски тим (Италия), докато за Неделев наскоро беше получена оферта в Ботев от Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цецо

    0 3 Отговор
    Родните суперзвезди...оф, развесели ме това! :) Десподов може и да стане голям футболист, но има още много пот да пролее в тренировките, а колкото до Неделев, имаше надежди за него, но това беше преди мноого време...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 заката

    1 0 Отговор
    Бойко отпусна още 1,5 млн. на спортната олигархия около Илиана Раева...
    Още 1,5 милиона лева ще получи спортната олигархия около Илиана Раева.

    Бойко отпуска парите за “нова зала за художествена гимнастика”, въпреки че и в момента има достатъчно зали, и както се вижда – тренира се достатъчно добре.

    Парите ще бъдат усвоени от фирми, близки до приятелския кръг на премиера – Раева, Сираков и спортния мининстър Кралев.

    Наливането в елитен спорт е една от любимите теми на премиера, но реално постиженията са символични. В художествената гимнастика са налети десетки пъти повече пари от при социализма, а от време на време взимаме някой друг медал – и доста рядко – златен.

    Основните суми отиват не реално за спорт, а за спортната бюрокрация из федерации, министерство и клубове.

    Припомняме, държавата отпусна и 5 милиона лева на мулти-милионера Кирил Домусчиев, за да си построи “трибуна Моци” на частния стадион.

    Държавна пара за частен клуб.

    Типична олигархия...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.