Last news in Fakti

21 Януари, 2019 16:31 2 293 3

Треньор се карал на Роналдо заради... гел

  • роналдо-
  • гел-
  • болони-
  • забележка-
  • спортинг лисабон-
  • позиция

Ласло Болони бил недоволен от прекомерната употреба на гел от страна на Роналдо

Критики за прекомерна употреба на гел е отправял към Кристиано Роналдо треньорът му в Спортинг Лисабон Ласло Болони. Румънският специалист беше начело на португалския гранд, когато актуалната мегазвезда на Ювентус прави първите крачки в професионалната си кариера.

“Проблеми с него не съм имал, ако не се брои, че му направих забележка, че си слага твърде много гел на косата. Той тогава трудно можеше да бъде лидер в съблекалнята, тъй като беше заобиколен от много опитни футболисти като Марио Жардел, Паоло Бенто, Жоао Пинто и други”, споделя Болони, който е много доволен от решението си да премести Роналдо от центъра на атаката на крилата.

“Тогава той не беше толкова физически мощен. Затова реших да му спестя единоборствата с 90-килограмови защитници и вместо това да играе на фланга, за да използваме високата му скорост”, спомня си още Болони, който след това със задоволство вижда, че и в Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън използва Роналдо на същата позиция.

В Спортинг пък отдадоха почит на Роналдо преди снощния двубой с Морейренсе (2:1), като качиха видео от първия гол в професионалния футбол на Роналдо, отбелязан на 7 октомври 2002 година именно срещу този съперник. Тогава той е на 17 години и 8 месеца. Роналдо не се задоволява с дебютното си попадение и в добавеното време вкарва още един гол с глава, а Спортинг печели с 3:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Juve

    0 0 Отговор
    Не обичам роналдо а юве...
    И смятам, че 1-во хубаво е да не правиш правописни грешки и 2-ро не разбираш много от футбол щом сравняваш тромавия киселини с роналдо.... И явно отделя доста време да четеш жълти статии произлезли от кучки, който не си го вадят от задния двор а после търсят слава плюейки...