23 Януари, 2019 17:56 3 450 23

Кралев: Димитров трябва да отговаря на много въпроси

  • кралев-
  • димитров-
  • конфликт-
  • тенис-
  • турнир-
  • софия

"Той сам реши да не участва на турнира в София", заяви спортният министър

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев бе гост в сутрешния блок на Нова телевизия, където говори по някои от най-интересните теми в последно време.

Кралев сподели, че се надява тазгодишното издание на Sofia Open да стане най-добрия турнир от веригата АТР 250 в света този сезон. Министърът говори и за проблемите в българските училища с физическото възпитание и липсата на бази в някои от тях. Той не подмина и темата с кандидатурата на Балканите за домакини на световно първенство по футбол.

„Sofia Open се превърна в традиционен за България, неизменна част от спортния календар. Много се гордеем с този турнир, защото преди четири години никой не вярваше, че ще успеем да направим толкова добър турнир. Тазгодишното издание ще бъде върхът до този момент – най-оспорваният турнир, с най-много звезди. Това е огромна реклама за цялата държава”. Това заяви в предаването „Здравей, България" по NOVA спортният министър Красен Кралев.

„Организацията е на световно ниво, залата е перфектна. Като видим какви са звездите – няма как да има по-добра селекция за турнир от ATP 250. Ние се надяваме, че тази година, това издание на турнира Sofia Open ще бъде посочено за най-добрия в света в тази категория”, сподели още Кралев.

„Не бих искал да коментирам темата с Григор Димитров. Той си има право на всякакви решения с неговия щаб. Да участват, да не участват. Той има да защитава точки в Ротердам. Аз мога да му пожелая само успех. Те трябва да отговарят на тези въпроси. Те казаха ясно „имаме си други планове и този турнир не влиза в тях”. Няма трагедия. Този турнир е много по-интересен от онзи, в който участва Григор”, заяви още Красен Кралев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    23 1 Отговор
    Ами представи си, че и той не харесва ГРОБ!
  • 2 Доколянков

    30 3 Отговор
    Кралев да си одялка дебелия врат, шкембето и дебелия задник и тогава да дърдори за физкултура и спорт!

    Коментиран от #4

  • 3 Чичо Тони

    25 0 Отговор
    Както обикновено, заглавието не кореспондира с казаното.
  • 4 гост

    28 0 Отговор

    До коментар #2 от "Доколянков":

    Първо впечатление от статията не е свързано със заглавието, а със снимката: спорт и тази охранена до пръсване фигура. Едно бе Йордан Йовчев, друго е този.
  • 5 Guðmundsson

    26 1 Отговор
    Този дебелак е едно недоразумение.
  • 6 Срам ме е от управниците ни

    21 1 Отговор
    Мини на диета ! Герберопитек !
  • 7 Истината

    20 1 Отговор
    Димитров та Димитров ! Кой е изкарал честно толкова без да краде от еврофондове и да върти измами !?

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    15 14 Отговор

    До коментар #7 от "Истината":

    Изкарал е към 16млн. долара от наградни фондове и още поне толкова от рекламни договори. Няма лошо. Лошото е, че с държавна помощ е трениран през годините докато е бил младеж и му е помагано, а той очевадно не иска да участва в единствен месетен турнир от такова огромно значение за цялата страна. Предава българското. Все едно не се вижда в каква форма е, че да се цани за някакви си точки.

    Коментиран от #9, #14

  • 9 Срам ме е

    15 8 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Явно не му пука за Българите ! Храни куче да те лае !!!!!
  • 10 антиполитика

    14 1 Отговор
    Нещо, не му е чиста приказката, на този министър, като че ли, има
    нещо, което пречи на Грегор , първото, което Грегор отговори, че
    това е" частен турнир", какво искаше да каже , но не се доизказа?
    После, след две седмици каза, че има да" защитава точки в Амстердам".
    След това, го подкараха с този, който някога играл с него,ама не го обичал, защото Грегор бил горд, сега министъра пък ,плюе по Грегор, че имал той още, какво да отговаря, нещо крият от нас,
    тези министри, дали няма да използват Грегор, за реклама на Герб
    за предстоящите избори, и от там да идва ,мрънкането на министъра, че Григор ги е отрязал...до го използват по този долен начин, те така изработиха и Стоичков ,когато правиха партия , Бойко Борисов, използва Христо Стоичков да се утвърди в
    обществото като, председател на партия с много, истински контакти , Стоичков, отдавна ги отряза, от рекламната хранилка...
  • 11 мнителен фен

    14 3 Отговор
    Ама, иска Грегор да играе, в България и да им прави реклама за изборите,
    Прав е Грегор,
    ще играе, като минат изборите на ГЕРБ и на министъра.
  • 12 Ицо

    18 0 Отговор
    Тоя Кралев преди да стане от Герб от кои беше я проверете
  • 13 ПРЕСА

    13 3 Отговор
    ГРИГОР КАЗА, НЯМА ДА ПРАВЯ ПРЕДИЗБОРНА РЕКЛАМА НА ГЕРБ
  • 14 правото преди всичко

    14 3 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    За, всяка една държава, е практика да стимулира, добри състезатели
    и да ги финансира , държавата има огромна полза, от това което Грегор е постигнал, но той е оправдал, оказаното му доверие и никой няма право, за това , да го обявява, за длъжник на държавата.
    Много хора не знаят къде е България но знаят кой е Грегор Димитров , така е със Стоичков, и всички наши велики спортисти...

    Коментиран от #15

  • 15 Луд

    10 10 Отговор

    До коментар #14 от "правото преди всичко":

    Ама Стойков мачкане за България. Представяш ли си как Христо Стоичков няма да иска да играе За България това не беше възможно .Гришо е предател
  • 16 Будалата

    13 0 Отговор
    Тиква да го махаш тоз шопар от туй министерство.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Шаран БГ

    5 0 Отговор
    Я го гледайте "плондера", вземал да се вживява и като прокурор !? Точно на теб ще започне да отговаря - почакай !!! Защо не вървят подобни глупави и недомислени заяждания, спорове, препирни и прочие в Чехия -една от най-спортните нации на континента. Чехите ,почти няма спорт, в който да нямат висококвалифицирани представители. УЧЕТЕ СЕ - няма нищо срамно !!!
  • 19 да да

    6 5 Отговор
    григор го очаква стремглаво падение!
    това му беше!
    от тук насетне евентуално ще го викат в началото по рекламни турнири
    и накрая ще стане тренерче на бабички и тяхно жиголо !
    толкоз !
    бита карта е!
    след 5 години никой няма да го помни !
  • 20 811114747

    4 0 Отговор
    до *будалата*-Ама и ТИКВАТА е същия -и той трябва да се махне-въобще всичките от това КРАДЛИВО ГРОБАЛСКО УПРАВЛЕНИЕ -ДА СЕ МАХНАТ-а пък за този ТУЛУП,,,,,/красен КРАДЕВ /е толкова отвратителна фигура че не знам оная хубавата говорителка -КАК го търпи и как го приема в леглото си-ЯЗЪК,,,,,,язък че ,,,незнам----
  • 21 Теодоси

    5 0 Отговор
    Това, че си гост в тая държава си личи. Пише се ГЕРБ. Поне това научи преди да се правиш на синодален стгарец. Колкото до Гришо, той си е самостоятелна бойна единица и си гледа интереса. Никой не може да го кори за това. Който си организира „Sofia Open" да си търси участници.
  • 22 Иван

    2 2 Отговор
    Пичове, преди да плюете по Кралев трябва да знаете, че беше много корав бегач на дълги разстояния преди 30 години. Няколко пъти е шампион на България и дълги години държеше рекорда на полу-маратон за юноши старша вързраст. Ако тогава застанехте да него, на всеки 2 ваши обиколки щеше да ви завърта с една. Поне от спорт разбира!
  • 23 стария

    0 0 Отговор
    Според мен Григор е страхливец.Страх го е да не се изложи пред родна публика.