Last news in Fakti

25 Януари, 2019 05:13 1 718 2

Марио Балотели смени Ница с Марсилия

  • балотели-
  • отбор-
  • ница-
  • олимпик марсилия-
  • трансфер

"Трябваше по-рано да напусна Ница", заяви скандалният нападател

Италианският нападател Марио Балотели премина в Олимпик (Марсилия). 28-годишният ексцентричен футболист акостира на "Велодром" от Ница, след като разтрогна договора си с досегашния си клуб. Контрактът на Балотели с Олимпик е до края на сезона. Има опция за удължаването му, ако от Марсилия останат доволни от изявите му в следващите няколко месеца.

Балотели все още няма отбелязан гол този сезон, но в последните две години има 33 попадения в 51 мача във френската Лига 1.

"Нападателят обикновено е виновен, когато не вкарва голове, но понякога има и външни фактори. Може би трябваше да напусна Ница преди началото на сезона, а след това не успях да си тръгна. Но ще го компенсирам", каза Балотели при официалното си представяне като футболист на Олимпик.

Попитан какви са амбициите му, Супер Марио се пошегува: "Моята амбиция е да завърши тази пресконференция, да отида на тренировка и да видя дали ще мога да играя в петък."

Треньорът Руси Гарсия се надява Балотели да помогне на отбора му. Олимпик е седми в класирането с 31 точки. Лидерът ПСЖ има изразителна преднина от 53.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Batushka

    0 0 Отговор
    Тоя ще свърши и той в Ботев Враца...