Last news in Fakti

25 Януари, 2019 10:27 1 012 0

Реал Мадрид взе комфортен аванс

  • реал мадрид-
  • жирона-
  • васкес-
  • лозано-
  • рамос-
  • гранел-
  • бензема-
  • купа на испания

"Белите" победиха Жирона с 4:2 в първи четвъртфинален мач за Купата на Испания

Реал (Мадрид) обърна у дома Жирона и спечели с 4:2 в зрелищен първи сблъсък помежду им от четвъртфиналите в турнира за Купата на Краля и взе аванс преди реванша.

Гостите от Каталуния елиминираха Атлетико (Мадрид) след две равенства и общ резултат 4:4 на осминафиналите, а сега поведоха на „Сантяго Бернабеу“ с ранен гол на Антони Лозано (7) след пас на Раул Гарсия. Кралският клуб успя да изравни след малко повече от десетина минути чрез Лукас Васкес (18), възползвал се от пас на Алваро Одриосола. След това попадения играчите на Сантиаго Солари продължиха да натискат и малко преди края на първата част получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар, а Серхио Рамос (42-дузпа) бе точен от бялата точка за пълния обрат – 2:1.

След почивката и Жирона получи дузпа, а Алекс Гранел (66-дузпа) я реализира хладнокръвно и изравни за 2:2. Головата фиеста продължи и Серхио Рамос (77) отново бе в прегръдките на своите съотборници след асистенция на Марсело, давайки нов аванс на „белия балет“. Малко след неговия гол дойде ред и на голмайстора Карим Бензема (80) да се разпише след подаване на Винисиус Жуниор. Съдията се посъветва с VAR и едва след това призна гола на французина, оказал се и последен в двубоя.

Реваншът в Жирона е след седмица на 31 януари (четвъртък) от 22:30 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА