Last news in Fakti

29 Януари, 2019 13:27 1 164 1

Левски не може да разкара Митрев

  • левски-
  • митрев-
  • раздяла-
  • полачек

Клубът и играчът не успяват да намерят общ език

Левски на този етап удря греда с Божидар Митрев. Шефовете на клуба не могат да намерят общ език с вратаря при преговорите за разтрогване на договора му. Бившият капитан на “сините” е категоричен, че на този етап не иска да става свободен агент, защото трудно може да си намери нов отбор. Затова предпочита да остане на “Герена” до лятото и тогава да търси вариант къде да продължи кариерата си, пише "Меридиан мач".

Митрев остана да се готви в София заедно с Мартин Полачек, който също е зачеркнат от треньорския щаб. И словакът на този етап не бърза да къса с Левски. Гигантът дори наскоро обяви, че се надява отново да получи шанс под рамката.

Поради тази причина шефовете търсят вариант да ги преотстъпят в други клубове. Същото важи и за Филипе Нашименто. Португалецът бе спряган за кипърския Пафос, който води битка за оцеляване в елита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кумчо Вълчо

    5 0 Отговор
    Прав е човекът,да са си правили сметката като са го взели.