Last news in Fakti

29 Януари, 2019 14:56 1 050 2

Предлагат Кристиян Малинов на Шалке 04

  • цска-
  • малинов-
  • шалке-
  • мениджъри-
  • предложение-
  • чорбаджийски

"Вероятността за такъв трансфер е малко, но все пак съществува", коментират от ЦСКА

Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов е бил предложен от мениджъри на Шалке 04. Германският клуб се оглежда за вътрешен халф, защото има проблеми в тази зона. Французинът Бенжамен Стамбули е с травма, която го вади от терена до края на месец февруари. Германският национал Себастиан Руди пък се очаква да бъде продаден. Към него има интерес от Манчестър Сити, като според немските медии англичаните дават близо 40 млн. евро за универсалния футболист, пише "Меридиан мач".

От Борисовата градина разкриха, че вероятността Малинов да премине в Шалке е малка, но все пак съществува.

В същото време стана ясно, че полският Гурник (Забже) има интерес към централния защитник Божидар Чорбаджийски. Очаква се тази седмица при “червените” да пристигне официална оферта за футболиста. В този клуб преди време игра друг “армеец” - Павел Виданов. Гурник се бори за оцеляването си в елита на Полша и иска да подсили отбраната си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    2 0 Отговор
    Мен ме предлагат на Барселона ама аз неискам
  • 2 Патриот

    0 0 Отговор
    В коя държава негрите са донесли прогрес? Не само, че не носят прогрес, но 40% от тях са спинозни, с ниска интелигентност и са в пъти по вероятно да извършват насилствени престъпления от колкото белия човек. Желая им всичко хубаво, но да са в Африка.