Last news in Fakti

29 Януари, 2019 16:32 2 021 0

Емил Гъргоров отново в Първа лига

  • гъргоров-
  • завръщане-
  • оферта-
  • витоша бистрица-
  • първа лига-
  • ветеран

Бадема може да облече екипа на Витоша (Бистрица)

Бившият футболен национал Емил Гъргоров е все по-близо до завръщане в Първа лига. 37-годишният техничар е поел ангажимент към Витоша (Бистрица). Условието е юношата на Локомотив (София) да изчака затварянето на зимния трансферен прозорец. Ако не си намери отбор в чужбина до края на февруари 2019 г., Гъргоров ще подсили Витоша.

Емил все още очаква предложение зад граница, което му е приоритет. Той не е играл през есенния полусезон, така че възможността да получи добра оферта не е голяма. За последно Бадема се подвизаваше в ЦСКА 1948. С отличните си изяви той помогна за промоцията от Трета лига във Втора, но след това напусна отбора.

Преди началото на сезона играчът е отказал на Арда (Кърджали) и родния Локомотив (София).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА